Velkommen til Kettingskov

Overvejer du at flytte til Kettingskov vil vi gerne byde dig velkommen til og fortælle lidt om vores dejlige landsby.

Området er et smukt kulturlandskab, med skov, strand og naturoplevelser tæt på. Der er mange gamle og smukke huse, med tråde langt tilbage i tiden. Vi er ikke så mange og vi bor spredt, men de fleste har et godt naboskab – herude passer vi på hinanden og kommer hinanden ved – på den gode måde. Om sommeren er her mange sommerhusgæster og andre turister der kommer tilbage år efter år.

Indkøb, skole og andet

Kettingskov ligger ikke langt fra en god lille Dagli’Brugs i Fynshav der har åbent 7-20 hver dag. I Fynshav er der ligeledes både dagpleje, vuggestue, børnehave og skole, samt en dejlig sports-og gymnastikhal. Fra Fynshav kan man tage færgen tl Fyn.

Vestpå ligger Asserballe hvor der er  børnehave og i Tandslet finder man en friskole, samt købmand. Kettingskov hørte oprindeligt til Ketting sogn, men hører nu til Asserballe sogn og kirke – Herman Bangs fødested. Sydpå i Mommark finder man – udover den gamle færgegård der nu er handelskostskole – en dejlig badestrand, samt Mommark Marina og havn. Mommark Marina tilbyder lækker mad og cafemiljø hele sommeren.

Blomeskobbel

Sidst skal nævnes den smukke Blomeskobbel hvor man finder adskillige smukke kæmpehøje. Skoven går helt ned til vandet og er et populært udflugtsmål for mange. Der er mange gode muligheder for vandringer, rideture og cykelture både i skoven og langs stranden.

Kontakt?

Vil man gerne vide mere om området er man velkommen til at kontakte bestyrelsen